"Stanna inte kvar i det förflutna, dröm inte om framtiden, koncentrera ditt sinne på nuet."
/Buddha

Vad är distanshealing?

Distanshealing är läkande energi skickad över tid och rum som tas emot och har en helande effekt på mottagaren.
Med denna typ av arbete behöver du inte vara fysiskt närvarande hos healaren för att få läkning.

Fungerar distanshealing?
Svaret på denna fråga är JA!
Distanshealing fungerar lika bra som om du skulle komma till mig med din fysiska kropp för healing .
I min praxis älskar jag att göra healing på distans eftersom allt jag behöver jobba med är din energikropp.
Jag gillar det här eftersom jag då är mindre benägen att bli distraherad av den fysiska kroppen och får oftast noggranna avläsningar med lika positivt resultat som jag skulle få om du skulle komma till mig för en session.

Vad kvantfysiken har avslöjat (åtminstone teoretiskt) är att tiden inte är fixerad, inte heller linjär, bara strömmar i en riktning.
Tiden är flytande och strömmar både framåt och bakåt samtidigt. Din framtid kan på så sätt påverka dig lika mycket som ditt förflutna. Ditt förflutna kan ändras lika mycket som din framtid. Ur detta perspektiv sker allting på en gång, det finns inget förflutet och ingen framtid, bara nuvarande ögonblick.

Vilket vetenskapen också avslöjar om utrymmet eller “avståndet” mellan objekt är att de faktiskt inte är separata som det kan tyckas.
Även om vi upplever saker som är separerade från oss är det här bara en enkel uppfattning av vår begränsade tro på illusionen om tid och rum.

distance